Általános információ

A KONFERENCIA CÉLJA

A tizenkettedik anyagtudományi konferencia megrendezésének alapvető célja, hogy a fémekkel és ötvözetekkel, félvezetőkkel, kerámiákkal és szilikátokkal, polimerekkel és kompozitokkal foglalkozó szakemberek és kutatócsoportok lehetőséget kapjanak integráló kapcsolatok létesítésére és kutatás-fejlesztési eredményeik közreadására és cseréjére.
A konferencián kiemelt hangsúlyt kapnak a szélesebb körben használható, emberközpontú anyagok és emberkímélő technológiák kifejlesztését szolgáló eljárások, az anyaginformatika és a modellezés eredményei és alkalmazásai.

A KONFERENCIA TÉMAKÖREI

  • Klasszikus anyagok és technológiák
  • Speciális anyagok és technológiák
  • Korszerű anyagkutatási és -vizsgálati módszerek
  • Modellezés és anyaginformatika
  • Innovatív termékek és technológiák

A KONFERENCIA NYELVE

A konferencia nyelve magyar.

KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS

Konzultáció műszaki-tudományos aktualitásokról és súlypontokról.

FÉNYKÉPEZÉS

A konferencia során a programokról fényképfelvételek készülnek. Amennyiben Ön nem járul hozzá a fotókon való megjelenéshez, a regisztrációja során lehetősége van ezt jelezni.

FOTÓPÁLYÁZAT

Immár hagyomány, hogy a soros rendezvényünk szervezésének kezdetekor Fotópályázatot hirdetünk a konferencia kiadványainak arculatát meghatározó digitális felvétel beküldésére.

A pályázat nyertese tárgyjutalomban részesül,valamint a konferencia kiadványaiban és honlapján a nyertes fotóval és a leírással együtt nevét is feltüntetjük.

A fotópályázat jelentkezési határideje: 2018. október 15.