Konferenciakiadványok

KONFERENCIAKÖTET

A XII. Országos Anyagtudományi Konferencia közlésre elfogadott cikkei megjelentek az:

IOP Conference Series: Materials Science and Engineering

903. kötetében.

A publikációk korlátozás nélkül letölthetők az alábbi linken:
https://iopscience.iop.org/issue/1757-899X/903/1
A kiadvány a Magyar Tudományos Akadémia támogatásával készült.

A XII. Országos Anyagtudományi Konferencián elhangzott előadások és az ott kiállításra került poszterek alapján elkészített folyóiratcikkek – lektorálás után – az Institute of Physics (IOP) Conference Series: Materials Science and Engineering kötetében fognak megjelenni. A kötetet többek között a Web of Science és a Scopus is referálja. A kiadó teljesen szabad hozzáférést biztosít a cikkekhez, így várhatóan nagyszámú hivatkozás érkezhet a megjelenő publikációkra.
 
Az elkészített, maximum 8 oldalas cikkeket a meghosszabbított határidőig, 2020. január 31-ig lehet feltölteni egy külön bírálati rendszerbe, a következő linkre kattintva.
 

A cikkeket a simpleinstructions.pdf fájl alapján kell elkészíteni és PDF fájlként feltölteni. Az elkészítéshez segítségül készült egy mintafájl, melynek minden paramétere (margók, betűméret, sortávolság, stb) megfelel az IOP által elvárt formai követelményeknek. Ezek figyelmen kívül hagyása a kézirat automatikus – bírálat nélküli – elutasítását vonja maga után.

A harmadik fájlban találhatók a feltöltéssel és a bírálati folyamattal kapcsolatos információk és a formázásra vonatkozó szerkesztői javaslatok, instrukciók.

Kérjük a határidők és a formai követelmények pontos betartását!

PROGRAMFÜZET

A konferencia résztvevői a rendezvény helyszínén, a regisztráció során kapják kézhez a konferencia végleges programját tartalmazó kiadványt.

ABSZTRAKT-KÖTET

A konferenciára szóbeli előadással április 30-ig május 10-ig (meghosszabbítva), poszterrel augusztus 31-ig lehet jelentkezni. Az on-line regisztrációkor szükséges a tervezett prezentációról egy max. egyoldalas, magyar nyelvű absztraktot feltölteni a jelentkezéshez. A konferencia programjába sorolt előadások és poszterek egyoldalas összefoglalásaiból készül egy ISBN számmal rendelkező absztrakt kötet, mely elektronikus formában a honlapon lesz elérhető a rendezvény időpontjától.