Kiállítás, szponzorálás

Kiállítás

A konferenciához kapcsolódó kiállításon lehetőséget kívánunk adni azon cégek számára, amelyek anyagvizsgálattal, anyaginformatikával, laboreszközök és -berendezések gyártásával és forgalmazásával, a témához kapcsolódó folyóiratok, szakkönyvek szerkesztésével és kiadásával foglalkoznak.

Célunk, hogy a résztvevők az anyagtudomány minden területét átfogó információhoz jussanak a magyarországi lehetőségekről, kiállítóink pedig bemutathassák termékeiket és tevékenységüket leendő partnereiknek.

A kiállítási szándékot a kiállítói jelentkezési lap segítségével kérjük jelezni.

Kiállítói jelentkezési lap

Kérjük, hogy tekintse meg a Telekom Hotel konferencia központjának alaprajzát, melyen a beszámozott 4, ill. 6 m2-es standok közül kiválaszthatja az Ön cégének leginkább megfelelő kiállítói helyet.

A rajzon jelölt 1. és 2. szekciótermek lesznek a plenáris és szekció előadások helyszínei. A poszterek a termek feletti galérián kerülnek elhelyezésre. A kiállítás standok közötti terület a kávészünetek helyszínéül is szolgál.

Kiállítási alaprajz

A konferencia kiállítási és hirdetési lehetőségeiről részletes információt készséggel szolgáltat a Szervező Iroda.


Szponzoráció

Az Országos Anyagtudományi Konferenciasorozat eddigi rendezvényeinek színvonalát nagyban emelte a szponzorok részvétele. Bízunk abban, hogy a XII. Országos Anyagtudományi Konferencia alkalmával Önöket is támogatóink között tisztelhetjük.

Kérjük tekintse át a támogatói csomagjainkat tartalmazó dokumentumot.