Jelentkezés

ELŐADÁSOK BEJELENTÉSE ÉS ELFOGADÁSA

A konferenciára a szóbeli, ill. „short oral” előadással történő jelentkezés meghosszabbított határideje: 2019. május 10.

Poszterrel történő jelentkezést augusztus 31-ig elfogadunk.

A konferencián három előadástípusra lehet jelentkezni:

  • szóbeli előadás (időtartama 15 perc + 5 perc hozzászólás),
  • poszter (90×120 cm-es, álló felület áll rendelkezésre),
  • short oral, azaz poszter rövid, bemutató előadással (3-5 slide erejéig, 5 perc áll rendelkezésre a poszter témájának felvázolására).

Az előadási szándékot a fenti link segítségével kérjük jelezni. Az előadás bejelentésével egyidejűleg kérjük az előadások magyar nyelvű, egyoldalas, camera ready kivonatának csatolását. Az előadások elfogadásáról és előadástípusba sorolásáról a Szervező bizottság dönt, mely döntésről a jelentkezők 2019. június 15-ig kapnak értesítést.

1 részvételi díj 1 prezentációs lehetőséget jelent, azaz egy részvételi díj befizetésével egy szóbeli előadás vagy egy “short oral” vagy egy poszter előadás jelenthető be a konferenciára. A társszerzőség korlátlan.

ELŐADÁSKIVONAT FORMAI KÖVETELMÉNYEI

1 oldalas, álló A/4-es méretű lap 2,5-2,5 cm-es margókkal. Betűtípus: címsor – Times New Roman 16 pont bold; szerzők – Times New Roman 14 pont, munkahely – Times New Roman 14 pont dőlt, szövegtörzs – Times New Roman 12 pont, ábracímek – Times New Roman 11 pont. Mindenütt szimpla sortávolság. Ábrák beszerkesztve.

MINTA ABSZTRAKT

FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A konferencia részvételi díjait és a részletes részvételi feltételeket itt olvashatja.

A konferenciára történő regisztráció után Ön legenerálhatja díjbekérő proforma számláját, melynek fizetése átutalással történik. Az összeg beérkezése után az előlegszámlákat azonnal postázzuk a megadott számlázási címre. A végszámlák a helyszíni regisztrációkor vehetők át.

A részvétel lemondását kizárólag faxon vagy e-mailen, tehát írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2019. szeptember 15-ig lehetséges, díjvisszatérítés mellett.

2019. szeptember 16. után a lemondást 100 %-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybe vett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.