Helyszín, szállás

Szállodai elhelyezést a konferencia helyszínén, Balatonkenesén, a Telekom Hotelben (8174 Balatonkenese, Parti sétány 51.) biztosítunk. A szálloda egy fő- és négy különálló épületből áll. A szobák kétágyasak, légkondicionáltak. A konferencia résztvevői a hotel wellnesscentrumát térítésmentesen használhatják.

Áraink:
(Áraink tartalmazzák az ÁFA-t, az IFA-t, a svédasztalos reggelit és a Wi-Fi használatát)

Egyágyas szoba
20.000 Ft/szoba/éj
Kétágyas szoba
31.000 Ft/szoba/éj

A Telekom Hotel szobái elfogytak. További szállásfoglalás egyénileg. Ajánlott szállás:

Balaton Yacht Club

A részvételi díjra vonatkozó információkat itt találja >>

A szállodai elhelyezés a jelentkezések sorrendjében történik.

Konferencia helyszíne

▼ BALATONKENESE
a Balaton északi partján a 71-es főút mentén fekszik. A község ma leginkább idegenforgalmából és szőlő­művelésből él. Az idelátogató turistákat főleg a Balaton-part vonzza ide. A környék azonban kiváló kirándulóhely is. A balatoni panoráma látványa csodálatos, egészen Tihanyig el lehet látni. A balatonkenesei parton nemcsak fürdőzni, hanem vitorlázni is lehet, a községnek saját vitorláskikötője van.

▼ MEGKÖZELÍTÉSTÉRKÉPA Telekom Hotel Balatonkenese (8174 Balatonkenese, Parti sétány 51.) 92 km-re található Budapesttől. Az M7-es autópályáról le kell fordulni Balatonfüred felé a 71-es útra. Balatonakarattyánál a 8 és 9 km szelvény között kellbalra fordulni. A vasúti síneken áthaladva a Vak Bottyán úton, majd a Nyárfa soron balra bekanyarodva közelíthető meg az épületegyüttes. A szálloda saját parkolóval rendelkezik.

Térkép nagyítása