Résztvételi költségek

Korai részvételi díj*: 76 000+ÁFA/fő
Normál részvételi díj: 90 000+ÁFA/fő
Diák: 50 000+ÁFA/fő
Kísérő: 50 000+ÁFA/fő
Kiállító: 50 000+ÁFA/fő
1 napos résztvevő: 60 000+ÁFA/fő

*2019. augusztus 31-ig történő befizetés esetén.

2019. szeptember 15. előtt történő visszalépés esetén a befizetett teljes részvételi díj visszafizetéséről a szervező iroda gondoskodik. Későbbi visszalépés esetén a befizetett részvételi díj visszafizetésére nincs mód.

A részvételi díj a Magyar Anyagtudományi Egyesület két éves tagdíját is magában foglalja. A MAE tagságra vonatkozó szándéknyilatkozatot az on-line regisztráció során lehet megtenni.

1 részvételi díj 1 prezentációs lehetőséget jelent, azaz egy részvételi díj befizetésével egy szóbeli előadás vagy egy “short oral” vagy egy poszter előadás jelenthető be a konferenciára. A társszerzőség korlátlan.


A DÍJAK TARTALMA

  • A konferencia részvételi díja résztvevőknek/diákoknak tartalmazza a konferencián, a kiállításon, a nyitófogadáson, a banketten való részvételt és az ellátás (étkezés+büfé) költségét. A résztvevők a helyszínen kapják meg a konferencia programfüzetét.
  • Az egynapos díj (csak október 14-re és 15-re választható) a befizetett napra/napokra tartalmazza a teljes ellátást, a konferencián való részvételt, a meghirdetett programot, a konferencia programfüzetét, valamint a konferencia időarányos költségeit (terembér, technika, stb.).
  • A konferencia részvételi díja kísérőknek tartalmazza a nyitófogadáson és a  banketten való részvételt, valamint az ellátás (étkezés+büfé) költségét. A kísérői részvételi díj családtagokra, hozzátartozókra vonatkozik, a tudományos programon való részvételre nem jogosít!

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket, ezáltal írásos szerződés jön létre. A megrendelt szolgáltatásokról a Diamond Congress Kft. számlát állít ki.A regisztráció alkalmával kérjük, a számlázási adatokat pontosan megadni. A hatályos rendelkezések értelmében a 100,000 Ft-ot meghaladó ÁFÁ-t tartalmazó számlának a vevő adószámát kötelező tartalmaznia, kérjük ennek megfelelően kiállítani a számlázási címet. Hivatalos számlát annak az intézetnek a nevére tudjuk kiállítani ahonnan a pénz beérkezett. Magánszemélytől érkező befizetés esetén a magánszemély nevére és címére kell a számlát kiállítani.

Amennyiben megrendelésszámot, PO számot, projektszámot vagy egyéb, a számlára egyedileg jellemző azonosítószámot kell feltüntetni a számlán, a szervezőknek ezt haladéktalanul jelezzék, mert számlakiállítás után a bizonylatokat módosítani nem áll módunkban.

A részvételi díjban szereplő étkezési költség illetve kulturális vagy társasági program (kávészünet, fogadás, bankett, stb.) minden esetben közvetített szolgáltatásként külön feltüntetésre kerül a számlán. Az SZJA tv 70§ (1) bekezdés alapján ez egyes meghatározott juttatásnak minősül a kifizetőnél, mely alapján ő köteles megfizetni az étkezést terhelő adókat. Ebben az esetben a kifizető szolgáltatást igénybe vevő cég/intézet. Ettől eltérni a törvényi szabályozás alapján nem lehet. Kérjük a pályázati pénzkeretekből részvételi díjat fizetőket, hogy előzetesen tájékozódjanak a pályázati kiírások feltételeiről, mert az étkezési költségek információja a számlán kötelező számlaelem ebben az esetben is.

Szállásköltség, amennyiben van ilyen megrendelés, szintén mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. Az általános szerződési feltételeket lásd itt.

Bankszámlaszám:
Kedvezményezett: Diamond Congress Kft.
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt.
Számlaszám: 12010154-00175156-00100004


FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A konferenciára történő regisztráció után Ön legenerálhatja a díjbekérő proforma számláját, melynek fizetése átutalással történik. Az összeg beérkezése után az előlegszámlákat azonnal postázzuk a megadott számlázási címre. A végszámlák a helyszíni regisztrációkor vehetők át.

A részvétel lemondását kizárólag faxon vagy e-mailen, tehát írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2019. szeptember 15-ig lehetséges, díjvisszatérítés mellett.

2019. szeptember 16. után a lemondást 100 %-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybe vett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.